HTML doboz

Friss topikok

  • András Horváth...: Olvastam az irasod teso. Nagy koponya vagy sok dolognak leirttad a lenyeget a mukodeset ennek a vi... (2015.09.13. 22:21) Kubiszyn Viktor: Szavak a színpadon

2012.06.19. 11:45 drognaplo

Drogellenes Világnap Martonvásáron

Címkék: hír

A Válaszút Drogkonzultációs Iroda szervezésében

"Szeretettel hívjuk az érdeklődőket a Drogellenes Világnap rendezvényére

Mikor? -- június 23-án szombaton este 20 órakor
Hol? -- az Ifjúsági Klubban (volt TSz-udvar)
Mi? -- Kubiszyn Viktor: Drognapló című könyvének bemutatója.

Drognapló - függőség és újjászületés
"Leállni annyi, mint nem anyagozni. Ez a legnagyobb baromság, amit valaha is hallottam. A leállás: változás. Új irányba állítasz mindent.
Nem anyagozol. És? A környezeted ugyanaz. Az emberek ugyanazok. A világ ugyanaz marad. Akkor miért ne anyagoznál, tesó?"

Kubiszyn Viktor 15 év kábítószer- és alkoholfüggőség után a KIMM Ráckeresztúri Drogterápiás Otthonban állt le. Azóta tiszta, könyvet írt élményeiről, dolgozik.
A szerzővel való beszélgetés, könyv-elemzés és kérdés-felelet egyszerre utazás egy már távolodó világba és beszélgetés hitről, drogokról, leállásról, irodalomról.

A könyvbemutatón a Drognapló c. könyv 30 % kedvezménnyel 2 300 Ft-ért megvásárolható, valamint lehetőség lesz a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon kiadványainak megtekintésére és megvásárlására is."

az esemény facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/385085434882246/


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drognaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr184597942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása