HTML doboz

Friss topikok

  • András Horváth...: Olvastam az irasod teso. Nagy koponya vagy sok dolognak leirttad a lenyeget a mukodeset ennek a vi... (2015.09.13. 22:21) Kubiszyn Viktor: Szavak a színpadon

2012.04.24. 18:59 drognaplo

Válaszd az életet! (antropos.hu)

Címkék: hír könyvajánló

 

 Kubiszyn Viktor a Drognapló megírása után májusban országos drogprevenciós körútra indul. 

Kubiszyn Viktor könyve, a 2011-ben megjelent Drognapló egy valójában 2009-ben kezdődő történet fontos állomása. Lejövős számadás a politoxikomán (mindent bevesz, ami csak módosítja a tudatát állapota), perspektíva nélküli, 15 éves időszakról, arról a Fekete Lyukról, ahonnan az írónak végső kétségbeesésében már csak az elmegyógyintézet vagy a temető lehetőségei sejlettek fel. 

A korábban számos lapban publikáló filmesztéta (filmhu moziportál, Index, Filmvilág) torokszorító és kíméletlen őszinteséggel számol be arról a hosszú pokoljárásról, melynek végén kínkeservvel fogalmazódik meg az igény a hétköznapok normalitásába való visszatérésre.

 
A könyv sorai „anyagos” lendülettel szippantják be a boldog végre türelmetlenül vágyakozó olvasót. A sokrétű, hiteles írás a sorstársak számára is fontos és hasznos kapaszkodóként szolgálhat. A dokumentumregény után, következő állomásként a szerző májusban rendhagyó országos irodalmi és drogprevenciós körútra indul Győr, Pécs, Szeged, Szolnok, Debrecen, Miskolc és Békéscsaba városait érintve, melynek során ellátogat majd a helyi középiskolákba, klubokba, kultúrházakba és könyvesboltokba. Fiataloknak és felnőtteknek egyaránt lehetőségük nyílik majd az íróval való közvetlen beszélgetésre drogról, irodalomról, hitről, leállásról.


antropos.hu
2012.04.05

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drognaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr334471274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása